Hoekkast met thuiswerkplek

Eindelijk dan de foto’s op de site van de hoekkast die ik als een van eerste projecten gemaakt heb. Berken multiplex voor de fronten en achterwanden en populieren multiplex voor het corpus van de kast. Doordat het populierenplex iets anders van kleur en structuur is met minder houtnerven dan het berkenplex komen de fronten en achterwanden mooier uit.

Daarnaast zijn ook enkele vakken mooi verlicht wat een prachtige accentuering geeft. Met afstandsbediening zijn uiteraard de verschillende verlichting secties apart aan en uit te zetten en te dimmen. De verscheidenheid aan maatvoering van de vakken geven de kast een speels uiterlijk. Een mooi ontwerp van Factor 10 waar ik meer mee samen gewerkt heb.

De klant vroeg om een multifunctionele kast, om spullen op te bergen, voor boeken maar ook met een werkplek die afgesloten kan worden en zoiets als een printer. Én open vakken voor mooie decoratieve spullen. Al met al een geslaagde combinatie van een zakelijke thuiswerkplek, opbergruimte en een decoratieve boekenkast!

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *